2013. október 7., hétfő

A MI VÁRNAINK NEM ZSENI II.

Avagy: "ilyen a zuglói politikai pornó"


Valójában nem ezzel a Várnaival szerettem volna folytatni, hanem az MSZP Tóth Botrány Csaba nevű saját várnaijával, vagy
 Papcsák CLS Ferivel, de a mi Várnaink (aki nem zseni, ahogy látni fogjuk) tett róla, hogy mindenkiről lehessen írni egyszerre. Szóval úgy esett, hogy a hírek szerint a zuglói vagyonkezelő cég komoly szerződéseket kötött mindenféle építési munkáról a HBF Kft-vel. Egy idő múlva elszámolási vita támadt köztük, ráadásul az alvállalkozók egy része nem kapta meg az elvégzett munkáért járó pénzt. Közben kitört egy jó kis titkos, ferdinandys, korrupcióval vádolós médiabotrány, ahol valaki valakinek azt mondta: "Papcsák biztosan tudott róla!" Több se kellett a komplett zuglói ellenzéknek: egy emberként és több emberként is nekiesett Papcsák Mercédesz Ferencnek. Az óhaj lényege nem új: MONNYON LE!

Leghangosabb az ügyben az MSZP, hogy miért is az így utólag nem teljesen világos. A botrány másnapján belengetett egy vizsgálati eredményt a polgármesteri hivatal, amelyben Mesterházi Attila és Tóth Csaba feleségei is szóba kerülnek. A dolog nem egyszerű, de ha Guglit segítségül hívjuk, rögtön tisztul a kép:
"A két legény az egyik közös családi szalonnasütés alkalmával éppen Tóth Csaba egykori Vas megyei MSZP alelnök kizárásáról, a büntetőügyekről, Szabó Bálint fiatal szocialista meggyanusításáról és megpiszkálásáról adomáztak, amikor Tóth Csaba megvilágosodva felkiáltott: Attila! Mi lenne, ha az én feleségem és a te Szilviád csinálnának egy céget? Legyen a neve mondjuk Energol Rt! Mesterházy ekkor durván letorkollta a barátját: Az már foglalt! Legyen inkább EMC Kft. - Na jó, mondta Tóth Csaba, de minden leendő munkatársunk menjen majd be Zuglóba gyanús tanácsadói szerződésekkel! És Ferdinandynak is jusson majd valami!" Rendben!- mondta Attila, majd letörölte a csöpögő szalonnazsírt az éppen aktuális arcszőrzetéről.."


Hát eddig a képzelt regényrészlet, de az innen is lejön, hogy a szocik helyében nem biztos, hogy nagyon pörgetné az ember ezt az ügyet.
Na ki maradt ki a médiaviharból egy pillanatra, na ki? Hát a mi Várnaik az, bizony! Ezt azonnal kompenzálni kellett volna, de semmi okos nem jutott az eszébe, mert a Papcsák Limuzin Ferenc önkormányzati WC-jében eltöltött több napos illegalitástól teljes agyi kimerültségben szenvedett.
Ekkor megjelent a zuglói polgármesteri hivatal előtt egy különleges ember: Szabó Bálint. Megjárta az MSZP ifjúsági tagozatát, a kisebbségi tagozatot (ennek állítása szerint nem örült), a Dékát, és most az alvállalkozók önjelölt apostolaként abban a Zuglóban követeli Papcsák Mercitől a pénzt, ahol egykori mentora, Tóth Csaba az MSZP jelöltje, aki még Zuschlag haverjával együtt egyengette Bálint útját, majd állítólag az analizáláshoz is köze volt, de ez nem bizonyosodott be.

És Szabó Mindenvoltammár Bálinttal együtt tartott egy sajtótájékoztatót a tartozásokról, majd együtt felment a polgármesterhez egyeztetni mi zuglói hősünk Várnai LMP László, aki ismét bebizonyította: nem zseni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése