2013. október 2., szerda

A MI VÁRNAINK NEM ZSENI

A MI VÁRNAINK NEM ZSENI, ERRŐL SZERETNÉK ÍRNI!

Ez a blog igyekszik méltányos lenni minden irányban. Meggyőződésem, hogy el kell ismerni mindenki jóindulatát és teljesítményét, még ha "neadjisten" DK-s vagy Koppány-csoportos is az illető. Ellenben kritizálni lehet mindenki baromságát, bármilyen szimpatikus vagy szorgalmas is a tisztelt közszereplő.



A MI VÁRNAINK NEM ZSENI!
Már régóta készülök a kerületi politikáról kritikát írni, ehhez a legjobb apropót a nyár adta. Volt időm átgondolni, van-e erre szükség egyáltalán. A nyár megmutatta: bizony van. A főváros egészével nem foglalkozik a média, mindenki nyaral, pihen, tombol az uborkaszezon, nincsenek hírek a kerületekből. Kivéve..... Zuglót.  Egész nyáron van valami érdekes. Például a Nagy Zuglói WC-Összeesküvés. A fő WC-Összeesküvés-leleplező: Várnai László LMP-s képviselő. Mivel ő legviccesebb politikai figura a kerületben (akaratán kívül persze), ezért vele kezdem. Azért is jó választás „szerény” személye, mert minden lében két kanál hozzáállása izgalmassá teszi a zuglói politikát. Tehát csapjunk bele, nézzük meg e közéleti embert.


Legjobb, ha az elejéről kezdjük.
Rasszista plakátjával már 2002-ben megnyerte az ARC plakátkiállítást. Röviden a plakátról: Egy meg nem nevezett helyszínen (vélhetően piacon) öt, nagyjából 10 év körüli (vélhetően muszlim) kisfiú néz komolyan a kamerába. Kifejezetten szép, okos tekintetű gyerekek. Jó nagy betűkkel fölé írta a mi felvilágosult demokrata Várnaink: 10 év múlva az egyikük felrobbantja Magát! A „Magát” kiemelve piros színnel. Tehát egyértelmű az utalás: ezek a muzulmánok akármilyen aranyosak is kisebb korukban, bármelyikükből lehet öngyilkos merénylő, úgyhogy jobb, ha nem bízunk bennük egyáltalán. Mi ez, ha nem színtiszta rasszizmus? Mert neki lehet, úgy gondolja. A legszemetebb dolog, hogy gyereket használt fel a gyűlölködéshez.




Aztán a kép aljára kis betűvel egy elterelő, politikailag "tisztázónak szánt" mondat: A Föld népességének majdnem ötödét kitevő muszlimokat egyetlen ország sem képviseli az ENSZ Biztonsági Tanácsában.”
Hogy ez mekkora parasztvakítás!
Mintha az öngyilkos merénylők a BT-tagság apropóján akcióznának. Na hagyjuk ezt. Ráadásul ez egy gigantposzter, amit autóból, buszról, troliról néz meg legtöbbször az ember. Az apró betűs részt el sem tudja olvasni. A rasszista szójáték viszont beleég mindenkinek az agyába. Mondjuk jellemzően éppen az a ballibcsi társaság volt hatalmon, amelyik miniszterelnöke a szaúdiakat simán leterroristázta. Nem is értem, miért nem DK-s ez a Várnai. Vagy lehet, hogy titokban az? De persze értem én: azt próbálja elhitetni magáról, hogy ezekhez semmi köze, ő szűz, ő új, ő nem korrupt, és egyebek. Hahaha. Muhaha.
Ez alapján részben visszavonom a címet.
  Aljasságból zseniális!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése